Токпоккі

Токпоккі

Складність
2/5
Токпоккі – національна страва корейської кухні з паличками з рисового борошна та соусом на основі соєвої пасти Кочудян. Самгук підготував для вас дуже простий рецепт для приготування корейського Токпоккі. Всього 4 простих кроки дозволять вам насолодитися смаком страви, основні інгредієнти якої приїхали прямо з Кореї – Рисові палички Тток та Соус для Токпоккі. Соус ви можете вибрати за смаком: не гострий, гострий, кремовий та дуже гострий доступні в нашому магазині!  
Інгредієнти

1 Крок

Наріжте м’ясо невеликими шматочками і обсмажте на олії 2-3 хвилини.

2 Крок

Наріжте моркву та цибулю тонкою соломкою та додайте до м’яса на сковороду. Обсмажте ще дві хвилини. Залийте 200 мл води, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь.

3 Крок

Додайте Рисові палички Тток, соус для Токпоккі та тушкуйте інгредієнти 3 хвилини до загустіння соусу.



Готово!

Делікатно перемішайте блюдо і посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею, додайте 2 половинки яйця. Подавайте до столу із гарячим паровим рисом. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мій кошик
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.