Оригінальний Пібімпаб за 20 хвилин

Пібімпаб

Складність
3/5
Пібімпаб – популярна корейська страва з рисом, овочами та соусом із соєвої пасти з перцем Кочудян. Слово “Пібімпаб” складається з двох частин: Пібім – суміш; Паб – рис. Це говорить про саму сутність страви – рис із сумішшю різних інгредієнтів у вигляді яйця, соусу та овочів. Пібімпаб дуже популярний будь-якої пори року і вважається однією з візиток корейської кухні. Його смак якнайкраще передає загартований традиціями дух Кореї. Листай нижче і дізнайся легкий спосіб спробувати оригінальний смак Пібімпаб з оригінальними інгредієнтами прямо з Південної Кореї!

Ингредиенты 

1 Крок

Наріжте кабачок, моркву, болгарський перець тонкою соломкою. Огірки, гриби та кабачок – четвертинками.

2 Крок

Налийте рослинну олію  в сковороду і розжарте його. Зменште вогонь до середнього і ПО ЧЕРГІ обсмажте моркву, болгарський перець та гриби

3 Крок

Для обсмажування огірків і кабачка розжарите олію, посоліть овочі та обсмажуйте до м’якості на сильному вогні.

4 Крок

Наріжте телятину тонкими смужками. Телятину необхідно замаринувати: змішайте соєвий соус, кунжутну олію, сіль та чорний мелений перець. Залийте м’ясо маринадом на 30 хв.

5 Крок

На сковороді обсмажте замариноване м’ясо до готовності помішуючи. Смажиться м’ясо 4-5 хвилин на середньому вогні

6 Крок

Зваріть рис до готовності, обсмажте яйця до золотистої скориночки.

Готово!

Викладіть рис у глибокий посуд, поверх нього додайте овочі секторами і в центрі покладіть яйце. За смаком додайте Соус для Пібімпаб. Готово!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.