Токпоккі – національна страва корейської кухні з паличками з рисового борошна та соусом на основі соєвої пасти Кочудян.
Самгук підготував для вас дуже простий рецепт для приготування корейського Токпоккі. Всього 4 простих кроки дозволять вам насолодитися смаком страви, основні інгредієнти якої приїхали прямо з Кореї – Рисові палички Тток та Соус для Токпоккі. Соус ви можете вибрати за смаком: не гострий, гострий, кремовий та дуже гострий доступні в нашому магазині!
Інгредієнти
Рисові палички Тток - 300 грамм
Соус для Токпоккі - 1 пачка
Куриче/свиняче - 200 грамм
Морква - 1 шт
Зелена цибуля- 4 стрілки
Цибуля ріпчата- 1 шт
Яйце варене - 2 шт
1 Крок
Наріжте м’ясо невеликими шматочками і обсмажте на олії 2-3 хвилини.
2 Крок
Наріжте моркву та цибулю тонкою соломкою та додайте до м’яса на сковороду. Обсмажте ще дві хвилини. Залийте 200 мл води, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь.
3 Крок
Додайте Рисові палички Тток, соус для Токпоккі та тушкуйте інгредієнти 3 хвилини до загустіння соусу.
Готово!
Делікатно перемішайте блюдо і посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею, додайте 2 половинки яйця. Подавайте до столу із гарячим паровим рисом. Смачного!