Чапче

Сложность
3.5/5

Чапче – це не гостра страва зі смаженої скляної локшини та овочів, яка дуже популярна в корейській кухні.  Чапче зазвичай готують з данмен, скляної локшини, зробленої з крохмалю солодкої картоплі.
Л
апшу змішують з асорті з овочів, м’яса, грибів і заправляють соєвим соусом, міріном та кунжутною олією.
Колись Чапче було королівською стравою, зараз це одна з найпопулярніших традиційних святкових страв, яку часто подають з особливих випадків, таких як весілля, дні народження.
Він також популярний на банкетах, вечірках через простоту приготування великої кількості та гнучкості подачі.

1 Крок

Наріжте смужками м’ясо і замаринуйте в 1 ст. л. соєвого соусу, 1 ч. л. Мірім, 1 ч. л. подрібненого часнику та 1 ч. л. цукру на 20 хвилин

2 Крок

Гриби замочити на 10 хвилин, видалити ніжки і нарізати смужками. У чашку з грибами додати 1 ст. л. соєвого соусу, 1/2 ч. ложки цукру, 1/3 ч. ложки подрібненого часнику. Залишити маринуватися на 20 хвилин.

3 Крок

За бажанням промити шпинат і опустити в киплячу воду на 30 секунд. Нарізати великими часточками. Моркву, цибулю, болгарський перець та зелену цибулю нарізати довгими смужками .

4 Крок

200 г локшини помістити в киплячу воду і варити з відкритою кришкою 5 хвилин до готовності. Злити воду, не промиваючи локшину! Додати до локшини 1 ст. л. кунжутної олії та соєвого соусу і перекласти в окремий посуд.

5 Крок

Розігріти олію на сковороді і на сильному вогні обсмажити м’ясо до готовності. Додати та обсмажити гриби. Додати і обсмажити моркву, цибулю та зелену цибулю протягом 1-2 хвилин. Додати і обсмажити болгарський перець протягом 1-2 хвилин

6 Крок

До локшини додати шпинат, обсмажені овочі та додати соєвий соус до смаку (солоності). Добре перемішати.  

Готово!

Оригінальний корейський Чапче готов!

Ингредиенты для рецепта

Моя корзина
Подытог налога позиции.

Итог строки (цена товара после применения скидки купона).