Опис
Рідка анчоусна основа для супу
Південна Корея має велику лінію морського узбережжя і розгалужену мережу річок, тому страви з морепродуктами складають основу національної кухні жителів півострова. Особливо популярний у країні бульйон з анчоусів, його активно використовують при приготуванні традиційних супів і других страв. Наприклад, для ароматного супу Юксу, який так люблять корейці, потрібен саме такий бульйон.
Застосовують його й для заправки святкової корейської локшини Чанчхі Куксу, а також в оригінальному рецепті Токпоккі.
Опис товару
Однак приготувати самостійно смачний анчоусний бульйон не дуже просто. Потрібно шукати сушені анчоуси, ретельно виміряти спеції та приправи, домагатися правильних пропорцій інгредієнтів. Куди простіше купити вже готову анчоусну супову основу в онлайн-магазині корейських продуктів Samguk.
Рідка основа для супу на відміну від сухих екстрактів є здоровим продуктом, адже вона виготовляється виключно з натуральних інгредієнтів. Анчоусна заправка має насичений солоний смак анчоусів та приємний рибний аромат. Смак бульйону, приготований з її додаванням, завжди виходить дуже насиченим і по-корейськи оригінальним.
Щоб приготувати бульйон для супу потрібно всього пара хвилин і кілька чайних ложок рідкої основи (для других страв досить однієї чайної ложки анчоусної основи). Як бачите, це дуже зручно та швидко.
Характеристика товару
- Країна: Республіка Корея
- Вага: 345 г
- Умови зберігання: При температурі 0-20 градусів у темному місці
- Склад: вода, соєвий су (вода, соя, соль, спирт), екстракт із анчоуса, золь, екстракт із ламінарій і редьки, спирт, екстракт пшениці, екстракт лука і лук-порей, екстракт ламінарію, екстракт тунца, тамаринда, квітковий екстракт, олеорезин, чорний перець
- Харчова цінність на 15 г продукту: жири – 0 г, вуглеводи – 1 мг, білки – 0 г
- Калорійність: 500 ккал
- Алергени: Анчоуси, соя
- Гострота: гострий