Салькуксу

Складність
4/5

Легкий рецепт складної страви 🤔

Обов’язково зберігайте, щоб не загубити 🤞🏼

Спосіб приготування:

1. Залити м’ясо водою, додати лавровий лист та перець. Варити напротязі 40-50 хвилин
2. Локшину додати у киплячу воду та варити напротязі 6 хвилин на середньому вогні з ВІДКРИТОЮ кришкою

Після чого промити у холодній воді

3. Яйце розділяємо на білок та жовток, трохи збиваємо та обсмажуємо окремо
4. Нарізаємо соломкою: огірок, солодкий перець, білок, жовток та м’ясо
5. Викладаємо локшину та всі інгредієнти, заливаємо бульйоном та додаємо 2 ст ложки соєвого соусу Джин С
6. Прикрашаємо петрушкою

Смачного! 

Інгредієнти

Мій кошик
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.