пібімпаб

Складність
3.5/5

 

Одна з варіацій приготування цієї страви від шеф-кухаря Цхай Віктора

Інгредієнти:
– Рис 500 г
– Огірок 1 шт
– Морква 1 шт
– Листя салату
– Яловичина (задня частина) 250 г

Маринад до м’яса:
– Перець чорний
– Сіль
– Цукор
– Соєвий соус Джин С
– Кунжутна олія

Соус для Пібімпаб:
– Кочудян 2 ст. л.
– Сіль
– Цукор
– Перець чорний
– Соєвий соус
– Кунжутна олія

Рецепт:
– Промиваємо рис та варимо під закритою кришкою
– Огірок та моркву нарізаємо соломкою
– Яловичину нарізаємо тонкими шматочками

Маринад для м’яса:
До нарізанного м’яса додаємо дрібку чорного перцю, солі, цукру, соєвий соус за смаком (приблизно 2 ст. л), кунжутну олію 3 ст. л

Все рецельно перемішуємо та обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності

Соус для Пібімпаб:
Змішуємо 2 ст. л Кочудян,дві дрібки солі, 5 грамів цукру, чорного перцю, 2 ст л соєвого соусу, 2 ст л кунжутної олії,

Рис викладаємо на дно глибокої тарілки, навколо рису викладаємо овочі та м’ясо
Смажимо 1 куряче яйце та викладаємо у центр талілки, поливаємо соусом для Пібімпаб та прикрашаємо насінням кунжуту

Смачного!

Зберігай рецепт, щоб не загубити 😉

Мій кошик
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.