Бульйон з анчоусів Дашіда, 500 г

506 

Значение ИСТИНА, если требуется доставка товаров. Значение ЛОЖЬ для корзин с товарами, не требующих доставки, или для магазинов, для которых не указаны способы доставки.

Список комиссий в корзине. Приправа "Дашіда" анчоус (0,5x20) Уникальный идентификатор комиссии в корзине.

Інформація про доставку

  • Самовивіз - ДніпроБезкоштовно
  • Нова Поштавід 70 грн
  • Безкоштовна доставкавід 2000 грн

Информация о доставке

  • Самовывоз - ДнепрБесплатно
  • Новая Почтаот 70 грн
  • Бесплатная доставкаот 2000 грн

Цена.

Корейский бульон из анчоусов Дашида

У традиційній корейській кухні досить часто використовується анчоусний бульйон. Він є основою для багатьох національних страв, як перших, так і других. Готовий бульйон застосовують для приготування азіатського супу з локшиною Чанчі Куксу, корейської юшки з сиром тофу та соєвою пастою Сон тубу Тіге, а також в оригінальному рецепті рисових паличок Токпоккі.
В этом нет ничего удивительного, ведь корейцы любят блюда с морепродуктами за их ценный питательный состав, удивительный вкус и аромат. Теперь и вы можете готовить по уникальным рецептам азиатской кухни вместе с бульоном из анчоусов Дашида.

Описание товара

Завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів, ви завжди отримуєте дуже якісний наваристий бульйон з чудовим рибним смаком. Висока концентрація складових бульйону дозволяє використовувати його в мінімальних кількостях. Так, з 15-20 грам Дашіди ви отримуєте цілий літр смачного бульйону, а пачки в 500 грам вам вистачить на 25 літрів супу.
З Дашіда будь-яку корейську страву з морепродуктами готувати легко та просто! Сміливо експериментуйте з анчоусним бульйоном та відкривайте нові авторські рецепти.

Характеристика товара

  • Страна: Республика Корея
  • Вес: 500 г
  • Условия хранения: При температуре 0-20 градусов в темном месте
  • Харчова цінність На 100 г продукту: жири – 0 г, вуглеводи – 10 г, білки – 8.5 г
  • Калорийность: 200 ккал
Моя корзина
Подытог налога позиции.

Итог строки (цена товара после применения скидки купона).