Салькуксу
Сложность
4/5
- 30 хвилин
- Порцій 1
Легкий рецепт складної страви 🤔
Обов’язково зберігайте, щоб не загубити 🤞🏼
Способ приготовления:
1. Залити м’ясо водою, додати лавровий лист та перець. Варити напротязі 40-50 хвилин
2. Локшину додати у киплячу воду та варити напротязі 6 хвилин на середньому вогні з ВІДКРИТОЮ кришкою
Після чого промити у холодній воді
3. Яйце розділяємо на білок та жовток, трохи збиваємо та обсмажуємо окремо
4. Нарізаємо соломкою: огірок, солодкий перець, білок, жовток та м’ясо
5. Викладаємо локшину та всі інгредієнти, заливаємо бульйоном та додаємо 2 ст ложки соєвого соусу Джин С
6. Прикрашаємо петрушкою
Приятного аппетита!
Інгредієнти
- яловичина (тазостегнова частина) 300 г
- лавровий лист
- чорний перець горошком
- рисова локшина 100 г
- яйце куряче 1 шт
- огірок
- солодкий перець
- соєвий соус Джин С
- петрушка для прикрашення