Млинці Паджон
- 20 хвилин
- Порцій 1
Інгредієнти:
– Біла цибуля — 1 шт.
– Бекон — 80 г
– Зелена цибуля — 3 пера
– Сир моцарела — 80 г
– Яйця — 2 шт.
– Мікс для паджон — 1чашка (150гр)
– Кунжутна олія — 10 мл
– Спеції за смаком
– Вода — 100мл
Покрокове приготування:
1. Підготовка інгредієнтів:
– Наріжте цибулю соломкою та викладіть у миску.
– Бекон наріжте тонкими шматочками та додайте до цибулі.
– Зелений лук поріжте довжиною 4см. й також покладіть у миску.
– Натріть сир моцарела на тертці прямо в миску.
2. Підготовка тіста:
– Додайте до суміші два сирих яйця, мікс для паджон (150 г), кунжутну олію (10 мл) і спеції за смаком.
– Ретельно все перемішайте, додайте трохи води, щоб отримати консистенцію густого тіста. Якщо суміш вийшла надто густою, або рідкою відповідно додайте води або мікс па джон.
3. Обсмажування:
– Розігрійте пательню на середньому вогні.
– Викладіть отриману суміш рівним шаром на сковорідку.
– Обсмажуйте до золотистої скоринки з обох боків.
4. Подача:
– Перекладіть готовий паджон на тарілку.
– Наріжте шматочками та подавайте до столу.
Набір для приготування: samguk.com.ua/product-category/nab-sol/pajeong/
Смачного! 🥢😊