Млинці Паджон

Сложность
1.5/5

Інгредієнти:  

– Біла цибуля — 1 шт.  

– Бекон — 80 г  

– Зелена цибуля — 3 пера  

– Сир моцарела — 80 г  

– Яйця — 2 шт.  

– Мікс для паджон — 1чашка (150гр)

– Кунжутна олія — 10 мл  

– Спеції за смаком  

– Вода — 100мл

 

Покрокове приготування:  

1. Підготовка інгредієнтів:  

   – Наріжте цибулю соломкою та викладіть у миску.  

   – Бекон наріжте тонкими шматочками  та додайте до цибулі.  

   – Зелений лук поріжте довжиною 4см. й також покладіть у миску.  

   – Натріть сир моцарела на тертці прямо в миску.  

2. Підготовка тіста:  

   – Додайте до суміші два сирих яйця, мікс для паджон (150 г), кунжутну олію (10 мл) і спеції за смаком.  

   – Ретельно все перемішайте,  додайте трохи води, щоб отримати консистенцію густого тіста. Якщо суміш вийшла надто густою, або рідкою відповідно додайте води або мікс па джон. 

3. Обсмажування:  

   – Розігрійте пательню на середньому вогні.  

   – Викладіть отриману суміш рівним шаром на сковорідку.  

   – Обсмажуйте до золотистої скоринки з обох боків.  

4. Подача:  

   – Перекладіть готовий паджон на тарілку.  

   – Наріжте шматочками та подавайте до столу.  

Набір для приготування: samguk.com.ua/product-category/nab-sol/pajeong/

 

Приятного аппетита! 🥢😊

Моя корзина
Подытог налога позиции.

Итог строки (цена товара после применения скидки купона).