пібімпаб
- 60 хвилин
- Порцій 2
Одна з варіацій приготування цієї страви від шеф-кухаря Цхай Віктора
Інгредієнти:
– Рис 500 г
– Огірок 1 шт
– Морква 1 шт
– Листя салату
– Яловичина (задня частина) 250 г
Маринад до м’яса:
– Перець чорний
– Сіль
– Цукор
– Соєвий соус Джин С
– Кунжутна олія
Соус для Пібімпаб:
– Кочудян 2 ст. л.
– Сіль
– Цукор
– Перець чорний
– Соєвий соус
– Кунжутна олія
Рецепт:
– Промиваємо рис та варимо під закритою кришкою
– Огірок та моркву нарізаємо соломкою
– Яловичину нарізаємо тонкими шматочками
Маринад для м’яса:
До нарізанного м’яса додаємо дрібку чорного перцю, солі, цукру, соєвий соус за смаком (приблизно 2 ст. л), кунжутну олію 3 ст. л
Все рецельно перемішуємо та обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності
Соус для Пібімпаб:
Змішуємо 2 ст. л Кочудян,дві дрібки солі, 5 грамів цукру, чорного перцю, 2 ст л соєвого соусу, 2 ст л кунжутної олії,
Рис викладаємо на дно глибокої тарілки, навколо рису викладаємо овочі та м’ясо
Смажимо 1 куряче яйце та викладаємо у центр талілки, поливаємо соусом для Пібімпаб та прикрашаємо насінням кунжуту
Смачного!
Зберігай рецепт, щоб не загубити 😉