Рецепти

Чапче(Фунчоза) – це не гостра страва зі смаженої скляної локшини та овочів, яка дуже популярна в корейській кухні. Чапче зазвичай готують з данмен, скляної локшини, зробленої з крохмалю солодкої картоплі. Лапшу змішують з асорті з овочів, м’яса, грибів і заправляють соєвим соусом, міріном та кунжутною олією. Колись Чапче було королівською стравою, зараз це одна з найпопулярніших традиційних святкових страв, яку часто подають з особливих випадків, таких як весілля, дні народження. Він також популярний на банкетах, вечірках через простоту приготування великої кількості та гнучкості подачі.
Пібімпаб – популярна корейська страва з рисом, овочами та соусом із соєвої пасти з перцем Кочудян. Слово “Пібімпаб” складається з двох частин: Пібім – суміш; Паб – рис. Це говорить про саму сутність страви – рис із сумішшю різних інгредієнтів у вигляді яйця, соусу та овочів. Пібімпаб дуже популярний будь-якої пори року і вважається однією з візиток корейської кухні. Його смак якнайкраще передає загартований традиціями дух Кореї. Листай нижче і дізнайся легкий спосіб спробувати оригінальний смак Пібімпаб з оригінальними інгредієнтами прямо з Південної Кореї!
Токпоккі – національна страва корейської кухні з паличками з рисового борошна та соусом на основі соєвої пасти Кочудян. Самгук підготував для вас дуже простий рецепт для приготування корейського Токпоккі. Всього 4 простих кроки дозволять вам насолодитися смаком страви, основні інгредієнти якої приїхали прямо з Кореї – Рисові палички Тток та Соус для Токпоккі. Соус ви можете вибрати за смаком: не гострий, гострий, кремовий та дуже гострий доступні в нашому магазині!
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.