ТТоккук

Сложность
4/5

 

Інгредієнти:  

– Яловичина — 200 г  

– Вода для бульйону – 800мл.

– Лавровий лист — 1шт.  

– Духмяний перець — кілька горошин  

– Борошно рисове — 55г  

– Сіль — дрібка  

– Вода — 30 мл  

– Цибуля порей — 30гр.

– Кунжутна олія —10мл

– Норі для прикраси  

Покрокове приготування:  

1. Готуємо яловичий бульйон.  

   У каструлю з водою покладіть яловичину, лавровий лист і духмяний перець. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння , зменшіть вогонь до середнього. Не забудьте знімати шум під час кипіння, щоб бульйон залишався чистим.  Варити приблизно 30хв

2. Готуємо сальток.  

   У миску всипте борошно, додайте дрібку солі та 30 мл води. Замісіть еластичне тісто. Сформуйте з нього ковбаску й наріжте її під кутом 45 градусів шматочками товщиною близько 0.5см.  

3. Завершуємо приготування бульйону.  

   Коли бульйон готовий, дістаньте м’ясо, лавровий лист і перець. Дайте м’ясу охолонути, після чого наріжте його тонкими скибочками та поверніть до бульйону.  

4. З’єднуємо всі інгредієнти.  

   У бульйон додайте нарізану цибулю порей, шматочки сальток і дрібку солі. Легко помішуйте, поки сальток не стане м’яким. В кінці додайте кунжутну олію, вона є невідʼємною частиною страви.  

5. Подача.  

   Розлийте суп у глибокі тарілки, прикрасьте кунжутом і нарізаним норі.  

 

 

Ваш ароматний токкук готовий! Насолоджуйтесь справжнім корейським смаком. Смачного! 🥢

 
Мій кошик
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.