ЧАПЧЕ

Сложность
2/5

Інгредієнти:  

– Скляна локшина для чапче — 100 г  

– Болгарський перець — 0.5шт.  

– Ріпчаста цибуля — 0.5шт.  

– Морква — 0.5 шт.  

– Часник — 2 зубчики  

– Цибуля порей і зелена цибуля — за смаком  

– Яловичина — 200 г  

– Соєвий соус Jin S  

– Кунжутна олія  

– Соняшникова олія  

– Сіль, цукор, чорний перець  

– Кунжут для прикраси  

 

Покрокове приготування:  

1. Підготовка локшини.  

   Закип’ятіть воду й відваріть скляну локшину 10 хвилин. Після готовності промийте її холодною водою та хаотично поріжте ножицями.  

2. Підготовка овочів.  

   Наріжте болгарський перець, ріпчасту цибулю та моркву соломкою. Часник подрібніть або пропустіть через прес.  

3. Підготовка м’яса.  

   Наріжте яловичину невеликими шматочками довжиною 4см, та товщиною 0.4см. У мисці змішайте її з соєвим соусом 15мл, кунжутною олією 5мл, дрібкою солі, чорним перцем,  цукром 5гр. та подрібненим часником 3гр. Залиште м’ясо маринуватися.  

4. Приготування овочів.  

   Розігрійте сковорідку, додайте соняшникову олію. Обсмажте спочатку ріпчасту цибулю і болгарський перець потім моркву. Додайте часник, нарізану цибулю порей і зелену цибулю. Додайте дрібку солі, перемішайте й зніміть з вогню. Готові овочі додайте до локшини.  

5. Обсмажування м’яса.  

   На розігріту сковорідку з невеликою кількістю соняшникової олії 10-15мл. викладіть замариновану яловичину. Обсмажуйте до готовності періодично помішуючи. Потім додайте м’ясо до локшини з овочами.  

6. Завершення страви.  

   До локшини з овочами та м’ясом додайте кунжут 3гр, цукор 3гр, соєвий соус 30мл. і кунжутну олію 5мл. Добре перемішайте.  

7. Подача.  

   Викладіть чапче в тарілку, прикрасьте кунжутом і подавайте до столу.  

Приятного аппетита! 🥢

Моя корзина
Подытог налога позиции.

Итог строки (цена товара после применения скидки купона).